02 Feb. 2021 / Recruitment

5 Tendències de RRHH per 2021

#article

5 Tendències de RRHH per 2021

Les últimes novetats i possibilitats que brinda la tecnologia han arribat per millorar i optimitzar la gestió dels equips i humanitzar els processos de selecció i treball.

A continuació, presentem cinc tendències que seran clau aquest any en la definició dels Recursos Humans:

1. Model híbrid de treball

La combinació presencial/remot serà establerta com a nou model de treball per a moltes empreses. El propòsit és que els professionals puguin realitzar les seves tasques amb comoditat i flexibilitat sense deixar de banda els punts de contacte amb l’equip, la cultura empresarial i la comunicació.

2. Digitalització en Recruiting

Com a conseqüència de la pandèmia, la transformació digital serà de gran importància aquest any. La realitat virtual permetrà innovar en l’experiència en línia de les candidatures, el Big Data millorarà els algoritmes utilitzats en els processos de selecció i les entrevistes per videotrucada han arribat per quedar-se.

3. Onboarding remot

A l’igual que els processos de selecció, els plans d’acollida en molts casos hauran de acollir-se al format híbrid o a el 100% online. És de vital importància plantejar diferents accions formatives digitals amb la persona seleccionada: en el seu primer dia de treball i durant les seves primeres setmanes al nou lloc.

4. Millorar la Employee Experience

Un dels pilars fonamentals d’una empresa és el talent que la forma. És clau invertir esforços en enriquir l’experiència professional de tot l’equip. A més, potenciar aquest aspecte afavoreix l’ambient laboral positiu i augmenta el nivell de compromís dels col·laboradors interns.

5. Benestar emocional dels equips de treball

El 2020 ha estat un any molt complicat per a tothom a nivell psicològic i emocional. Els professionals necessiten sentir el suport dels equips on treballen i aquest 2021 aquest punt serà més important que mai. Cada vegada és més significatiu que les organitzacions es preocupin per la motivació i la salut mental dels seus equips.

Ara que ja coneixes les últimes novetats de el sector dels Recursos Humans, la teva empresa segueix alguna d’aquestes tendències? Si és que no i haguessis de implementar alguna d’elles, quina seria? Anima’t!

Fes un cop d’ull, també et poden interesar!

 • 16 Dec. 2020 / Recruitment

  5 idees per aportar valor al candidat en una entrevista

  Els Recursos Humans tradicionals entenien l’entrevista de feina com una prova a l’entrevistat. Un examen. L’entrevistador fa ... #article

  Llegir més
 • 30 Nov. 2020 / Recruitment

  Soft Skills: element clau en les organitzacions de futur

  Avui en dia és bastant comú haver sentit a parlar de les Soft skills. Aquest tipus d’habilitats estan agafant ... #article

  Llegir més
 • 26 Oct. 2020 / Recruitment

  Tendències dels RRHH a França

  El nostre itinerari ens porta al país de la Llibertat, la Igualtat i la Fraternitat, viatgem a França. ... #article

  Llegir més

Newsletter Marlex Blog

Registra't per estar informat de totes les notícies