29 Jan. 2020 / Organització

Qui hi ha darrere el blog de Marlex?

#article

Qui hi ha darrere el blog de Marlex?

La comissió de bloggers és qui dona vida i impulsa el nou Blog de Marlex i a continuació us volem presentar els seus integrants.

Ester Mateu: coordinadora del Recruiting a les Àrees del Baix Llobregat i Penedés. El seu rigor, capacitat d’innovació i curiositat per anar sempre un pas més enllà és un dels motors de la millora contínua del recruiting a Marlex! I ara també del nostre Blog!

Vanesa Romero: consultora de selecció de la oficina de Barcelona Marina; una peça indispensable per l’equip i que destaca enormement pel seu carisma i capacitat crítica a l’hora de seleccionar talent. Un puntal extraordinari de Marlex a la capital!

 

Estíbaliz Rentero: recruiter més veterana de la oficina de Girona i líder de la darrera edició de l’Estudi Retributiu a les comarques gironines impulsat per Marlex. Una professional amb multitud d’inquietuds, autoexigent i desperta com poques

Felip Rodríguez: director d’Àrea de Barcelona i puntal comercial de Marlex a la capital catalana. L’entusiasme, les ganes de menjar-se el món i el joc en equip són valors que defineixen en Felip i la seva raó de ser; i els trobareu ben presents en tots els seus articles.

Ariadna Blanch: consultora de l’oficina de Lleida, una persona carregada d’energia, vitalitat i capacitat de fer-ho semblar tot molt més fàcil del que és. Amant dels animals i de l’espontaneïtat, el seu tracte humà no deixa indiferent a ningú!

Lluís Moregó: Director Talent, una persona amb molta energia i carisma que el fan un puntal dins la direcció de l’empresa. És qui millor coneix totes les persones que integren l’organització i aporta una visió molt pràctica dels recursos humans en els seus articles del blog.

Glòria Gassó: directora de zona a Mollerussa, un dels motors de la implantació i presència de Marlex a terres de Ponent i antiga campiona d’escacs, pels que s’atreveixin a competir amb ella en el seu temps lliure!

Jordi Torrejón: director d’oficina de Barcelona Marina, i un dels fitxatges d’estiu més revolucionaris de Marlex per la seva pro activitat, compromís i professionalitat immenses. Porta els colors a la sang tot i el poc temps que forma part de la família i constantment va una passa més enllà per construir un futur millor per la companyia.

Marc Duran: director de zona de Girona i una de les joves promeses de la casa; en Marc és tot carisma, bondat i entrega. Va començar com a estudiant de pràctiques i ja és un dels puntals indispensables a la capital gironina, un company amb qui tothom desitjaria treballar malgrat les seves particulars predileccions futbolístiques ?

Meriem Ould: consultora de l’oficina de Reus, amant de l’escriptura tant en format prosa com també en poesia, experta en hípica, i un dels factors claus del creixement de Marlex al sud de Catalunya!

Carmen Lahoz: consultora de Vilanova i la Geltrú, una de les oficines revelació d’aquest darrer any a Marlex. Una professional expressiva i amb moltes ganes per aportar a l’organització i al blog recent estrenat!

Fes un cop d’ull, també et poden interesar!

 • 12 May. 2020 / Organització

  Com puc aplicar la metodologia Agile a la meva empresa?

  Com ens ho podem fer per aplicar totes aquestes idees en el nostre dia a dia? Per a quins projectes o eq... #article

  Llegir més
 • 17 Apr. 2020 / Organització

  Metodologia Agile: l’última tendència en RRHH

  La metodologia Agile ha aterrat al món dels RRHH per quedar-se. Però que són els mètodes Agile? D’on provenen i qu... #article

  Llegir més
 • 13 Mar. 2020 / Organització

  Teletreball en temps de Coronavirus: opció o realitat?

  Degut a la situació excepcional que estem vivint, moltes empreses es poden veure obligades a implementar modalitats de ... #article

  Llegir més