14 Jan. 2020 / Recruitment

La teva pròpia marca expressada en un CV

#article

La teva pròpia marca expressada en un CV

Abans de començar a preparar un CV, és aconsellable fer-se aquestes petites però crucials reflexions: què sé fer?    Què puc fer?  Què m’agradaria fer? Què vull aconseguir? Un cop realitzades aquestes reflexions personals i amb les idees clares, és el moment de començar a dissenyar i a estructurar la teva pròpia marca personal en un CV.

Primerament, és recomanable determinar quines són les teves fortaleses i debilitats: en formació, experiència professional, habilitats, personalitat, motivacions, així com competències i habilitats específiques. També és clau identificar els valors més importants per a tu, que seran determinants per encaixar en una organització.

“A l’hora de preparar un CV, és vital la reflexió de fons del què perseguim i quins objectius tenim per tal de transmetre el missatge adequat de qui som i què volem.”

Seguidament, s’ha de tenir molt clar el que es vol aconseguir, ja que és possible que haguem de decidir entre diverses posicions i ofertes, i per tant hem de saber quin tipus de projecte i d’organització realment ens motiva. Aquesta idea del que realment perseguim és el que hem d’aconseguir expressar en un CV ja que hem de transmetre un missatge molt clar a la persona que llegeixi el nostre CV. Aquest és un factor molt important en l’encaix d’un CV en una posició i cultura corporativa determinada.

 

Finalment, hem de mirar de plasmar la nostra personalitat en el CV ja que és part essencial de la nostra marca. Hem de ser capaços de transmetre professionalitat i rigor en un document compacte i resumit que de seguida capti l’atenció de la persona que el llegeixi.

 

Fes un cop d’ull, també et poden interesar!

 • 17 Feb. 2020 / Recruitment

  Com preparar una entrevista a perfils Generació Z?

  Actualment les empreses es troben en la urgència d’adaptar-se. Tinguem en compte que al 2030, en només 10 anys, més... #article

  Llegir més
 • 28 Jan. 2020 / Recruitment

  Com enfocar una entrevista a un millennial?

  El departament de Recursos Humans es troba en la necessitat d’adaptar-se cada cop més, ens trobem en un moment en que... #article

  Llegir més