14 Jan. 2020 / Recruitment

La teva pròpia marca expressada en un CV

#article

La teva pròpia marca expressada en un CV

Abans de començar a preparar un CV, és aconsellable fer-se aquestes petites però crucials reflexions: què sé fer?    Què puc fer?  Què m’agradaria fer? Què vull aconseguir? Un cop realitzades aquestes reflexions personals i amb les idees clares, és el moment de començar a dissenyar i a estructurar la teva pròpia marca personal en un CV.

Primerament, és recomanable determinar quines són les teves fortaleses i debilitats: en formació, experiència professional, habilitats, personalitat, motivacions, així com competències i habilitats específiques. També és clau identificar els valors més importants per a tu, que seran determinants per encaixar en una organització.

A l’hora de preparar un CV, és vital la reflexió de fons del què perseguim i quins objectius tenim per tal de transmetre el missatge adequat de qui som i què volem.

Seguidament, s’ha de tenir molt clar el que es vol aconseguir, ja que és possible que haguem de decidir entre diverses posicions i ofertes, i per tant hem de saber quin tipus de projecte i d’organització realment ens motiva. Aquesta idea del que realment perseguim és el que hem d’aconseguir expressar en un CV ja que hem de transmetre un missatge molt clar a la persona que llegeixi el nostre CV. Aquest és un factor molt important en l’encaix d’un CV en una posició i cultura corporativa determinada.

 

Finalment, hem de mirar de plasmar la nostra personalitat en el CV ja que és part essencial de la nostra marca. Hem de ser capaços de transmetre professionalitat i rigor en un document compacte i resumit que de seguida capti l’atenció de la persona que el llegeixi.

 

Fes un cop d’ull, també et poden interesar!

 • 26 Aug. 2020 / Recruitment

  L’encaix professional a la llarga: seleccionar per motivadors

  Tots estem disposats a destinar més temps, recursos i esforç en allò que ens motiva. Per això, quan arriba ... #article

  Llegir més
 • 13 Jul. 2020 / Recruitment

  Tendències dels RRHH al Regne Unit, què podem aprendre?

  Arriba el moment de viatjar a la Gran Bretanya, una unió de països en la que, als carrers de ... #article

  Llegir més
 • 28 May. 2020 / Recruitment

  Buscar talent: un hàbit que no hem de perdre mai

  Diu Tom Peters que si busques el “wow” dels clients, primer has d’aconseguir el “wow” de les persones que ... #article

  Llegir més

Newsletter Marlex Blog

Registra't per estar informat de totes les notícies